Το καλοκαίρι έρχεται σιγά σιγά και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξεκίνησε τις πρώτες της εξορμήσεις. Η Instagrammer βρίσκεται στη Μύκονο, όπως αποκαλύπτει η νέα της ανάρτηση στα social media.
Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και μέσα από αυτό φροντίζει να κρατά επαφή με τους θαυμαστές της, δίνοντάς τους μια γεύση από τη ζωή και την καθημερινότητά της.
Στη νέα δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέβασε μερικές φωτογραφίες της, όπου ποζάρει στο λιμάνι, με ένα λευκό μπικίνι κι ένα ροζ πουκάμισο.
Στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτησή της, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκάλυψε το νησί όπου βρίσκεται, ενώ έγραψε επίσης: «Ηλιοκαμένο δέρμα και αλμυρά φιλιά».
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;