Το «έκαψε» το βράδυ του Σαββάτου η Ελένη Μενεγάκη, η οποία εθεάθη να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου. Πρώτο τραπέζι πίστα η Ελένη, έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της, Ματέο, παρακολούθησε το πρόγραμμα της Μαρινέλλας και της κουμπάρας της, Νατάσας.
Στην παρέα τους ήταν, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο Ηλίας Κοκοτός και ο ιδιοκτήτης του Mad, Αντρέας Κουρής. Το γνωστό ζευγάρι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, αποχώρησε διακριτικά στις 4.15, λίγη ώρα πριν ολοκληρώσει το δεύτερο της πρόγραμμα η Νατάσα.
Νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής μάλιστα η παρουσιάστρια έγραψε στο Τwitter: «Καλημέρα! Χτες το βράδυ είδα ένα πρόγραμμα σούπερ. Θα σας τα πω όλα αύριο! Τραγούδησα με την καρδιά μου!».
Ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική ψυχαγωγία γράφεται με πρωταγωνιστές που γνωρίζουν καλά πώς να μετατρέπουν τη διασκέδαση σε εμπειρία: Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο όμιλος ΜΚ Group (Μαροσούλη - Κοταρίδη) ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία με πολλαπλές διαστάσεις.