Όλο αποκαλύψεις είναι η Ελένη Μενεγάκη… Πώς τους θέλει άραγε τους άνδρες η Ελένη; Το αποκάλυψε η ίδια μέσα από την εκπομπή της Τρίτης.
Ενώ, λοιπόν, ο συνεργάτης της, Γρηγόρης Γκουντάρας, έλεγε την έρευνά του για τα πράγματα που γοητεύουν μία γυναίκα σε έναν άντρα η ξανθιά παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι της αρέσουν οι άνδρες με ουλές.
«Δε μου αρέσουν οι “γλυκούληδες”. Είναι ωραίες οι ουλές. Και στον γιο μου που έχει μία λέω “θα τον βλέπουν οι κοπέλες μεθαύριο…”. Αν και τώρα δε φαίνεται, είναι στο φρύδι του επάνω», δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»