Η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε το πρωί της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου φωτογραφίες με την κόρη της, η οποία έχει ετοιμαστεί για την πρώτη μέρα στο σχολείο και τη ΣΤ´ τάξη.
Η ηθοποιός ανέβασε στιγμιότυπα της Εύας Τσιμιτσέλη με τη σχολική τσάντα στους ώμους της να βγαίνει από το σπίτι με προορισμό το σχολείο και την ημέρα του αγιασμού. Σε μια από τις λήψεις που μοιράστηκε με τους ακολούθους της, η κόρη της γυρνά προς τον φακό και ποζάρει χαμογελαστή.
«Η ΣΤ´ τάξη μόλις ξεκίνησε για μας εδώ. Καλή αρχή σε όλα τα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς … καλή δύναμη και στους γονείς» έγραψε η Βάσω Λασκαράκη στην ανάρτησή της.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.