Στην Κρήτη και συγκεκριμένα, στα Χανιά βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκηκαι ανάρτησε μερικά στιγμιότυπα από το ταξίδι της στα social media.
Η ηθοποιός φροντίζει να ανανεώνει συχνά, τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram με νέο υλικό, προκειμένου να μένει σε επαφή με τους θαυμαστές της.
Αυτή τη φορά, η Βάσω Λασκαράκη μοιράστηκε μαζί τους ένα στιγμιότυπο από την επίσκεψή της στο Σεϊτάν Λιμάνι.
Συγκεκριμένα, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία που ποζάρει πάνω σε ένα σκάφος με το μαγιό της, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησής της εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους πώς προέκυψε το όνομα της παραλίας.
«Σεϊτάν Λιμάνια ή αλλιώς τα διαβολικά λιμάνια ή τα λιμάνια του διάβολου. Όπως και να τα πείτε η ομορφιά τους είναι μαγική, συγκλονιστική ή απλά "διαβολική". Η ονομασία είναι τουρκικής προέλευσης, από την περίοδο της Τουρκοκρατίας στο νησί και σημαίνει διαβολικός (Διαβολικά/Καταραμένα Λιμάνια). Ο χαρακτηρισμός αυτός οφείλεται στην επικινδυνότητα των κυματισμών στην περιοχή», έγραψε.
Σε άλλη δημοσίευσή της, μοιράστηκε ακόμα δύο φωτογραφίες της πάνω στο σκάφος, με φόντο τα γαλαζοπράσινα νερά. «Μπάλος, Χανιά, Κρήτη», έγραψε στη λεζάντα, με την οποία συνόδευσε τα στιγμιότυπα, αποκαλύπτοντας πού βρισκόταν.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.