Το μοντέλο εξήγησε ότι είχε συμπτώματα εγκυμοσύνης, τονίζοντας παράλληλα, ότι η μητρότητα δεν είναι κάτι που την αφορά. «Νομίζαμε ότι είμαι έγκυος. Είχα 4 μήνες καθυστέρηση, είχα φουσκώσει χαμηλά, έκανα εμετούς. Δεν ξέρω τι συνέβαινε στο σώμα μου. Πήραμε ένα τεστ... αρνητικό, πήραμε και ένα δεύτερο... και μου είπε ο άντρας μου να πάμε σε έναν γιατρό να δούμε τι συμβαίνει. Δεν θέλω να κάνω παιδιά, αλλά αν τύχει είναι σαν να σου λέει ο Θεός "έτσι πρέπει"» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1tn3pk3kaft)
Τις προάλλες, έκανε δηλώσεις στην ίδια εκπομπή και η Κατερίνα Καινούργιου τη ρώτησε σχετικά με μια ανάρτησή της, που άφηνε να εννοηθεί ότι μπορεί να είναι έγκυος.
«Επειδή με ρωτάνε, είσαι σε ενδιαφέρουσα; Επειδή είχες ανεβάσει μια φωτογραφία» της είπε η παρουσιάστρια. Το μοντέλο απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι νομίζαμε ότι όντως ήταν συμβαίνει αυτό. Με την Αλεξάνδρα την Παναγιώταρου την κουμπάρα μου την Πωλίνα τη Νιάρχου, αλλά... Όλα καλά!».
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.