Ο παρουσιαστής μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» και αναφέρθηκε στη δήλωση που έκανε πρόσφατα ότι «αν έρθει η Σπυροπούλου στο TV Queen, θα είναι η μέρα που θα αρρωστήσσει».
«Όταν με πιάνουν τόσοι άνθρωποι από τη δουλειά μας, που έχουν συνεργαστεί μαζί της και μου λένε τα ίδια, τι θα πω; Ότι αυτό το κορίτσι είναι θαύμα;», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.
Στη συνέχεια, έδωσε μία συμβουλή στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σχετικά με πρόσωπα που κάποτε την αποθέωναν.
«Είπα τη γνώμη μου και απειλήθηκα με μήνυση. Θα έλεγα τότε, στην Κωνσταντίνα να φοβάται περισσότερο εκείνους που την ευλογούσαν μπροστά της και πίσω της έλεγαν τα χειρότερα», τόνισε.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη