Ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς «Ο πρώτος από εμάς» ασχολείται με τη φωτογραφία εδώ και χρόνια και πολλές διάσημες προσωπικότητες έχουν ποζάρει στην κάμερά του.
Αυτή τη φορά, σειρά είχε η γνωστή performer και κόρη του Λευτέρη Πανταζή.
Η Κόνι Μεταξά φόρεσε μονάχα ένα μαύρο εσώρουχο, έκρυψε το στήθος της με τα μαλλιά της και κρατώντας ένα ποτό φωτογραφήθηκε από τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη.
Ο ηθοποιός μοιράστηκε στη συνέχεια, το στιγμιότυπο με το κοινό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.