Για τον σύζυγό της Μάριο Καπότση και τα επόμενα βήματα που ετοιμάζεται να κάνει για την καριέρα της, μίλησε η Κόνι Μεταξά στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα».
Η τραγουδίστρια είπε, μεταξύ άλλων, πως δεν επηρεάζεται από τα αρνητικά σχόλια και ότι δεν τη φλερτάρουν μέσα από τα social media.
«Είμαι control freak. Δεν ακούω πολλά αρνητικά σχόλια, οι περισσότεροι άνθρωποι με συμπαθούν. Δε δέχομαι τόσο πολύ φλερτ στα social media, ούτε τώρα, ούτε πριν παντρευτώ. Τα περισσότερα κομπλιμέντα είναι για το πρόσωπό μου» δήλωσε στην αρχή.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxb2umip0fax)
Αναφερόμενη στον γάμο της με τον πολίστα, Μάριο Καπότση, η ίδια σχολίασε πως: «Δεν έχει αλλάξει τίποτα στη ζωή μου με τον Μάριο Καπότση μετά τον γάμο μας. Πέρασα πολύ καλά την ήμερα του γάμου μου. Είμαι πιο ζηλιάρα από τον Μάριο άλλα δεν ψάχνω το κινητό του. Τον φλερτάρουν μπροστά μου. Ο Μάριος είναι ο άνθρωπός μου. Δεν θέλω ακόμη να μεγαλώσω την οικογένειά μας, δεν είναι δικό μου θέμα ότι ο σύζυγός μου ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας από τα 20».
Τέλος, η Κόνι Μεταξά δήλωσε ότι: «Θα ήθελα να παρουσιάσω late night show ή talent show. Μου έκαναν προτάσεις να πάω σε παιχνίδια αλλά δεν είμαι γι’ αυτά, δεν το έχω με τις ζούγκλες. Δεν είμαι καλή για πάνελ, δεν το έχω. Δεν είχα ποτέ πρόταση να πάω στη Eurovision, θα πήγαινα αν μου ταίριαζε και ήταν κάλο το τραγούδι».
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.