Το κέντρο όπου τραγουδάει η Άννα Βίσση είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για τη νυχτερινή διασκέδαση πλήθους κόσμου και δη- καλλιτεχνών.
Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πήγε να απολαύσει την τραγουδίστρια στο μαγαζί όπου εμφανίζεται και δεν πέρασε απαρατήρητη από τους θαμώνες. Η ηθοποιός ξεχώρισε από τον υπόλοιπο κόσμο, όταν σηκώθηκε από τη θέση της για να χορέψει και να στείλει τα φιλιά της στην Άννα Βίσση που την έβλεπε εκείνη την ώρα από τη σκηνή. Βίντεο με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου να διασκεδάζει, κυκλοφόρησαν στα social media και έγιναν viral.
Ο επίσημος fan club λογαριασμός της Άννας Βίσση αλλά και το χιουμοριστικού περιεχομένου προφίλ «greek_arrow» στο Instagram, δημοσίευσαν το βίντεο την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, με τη χιουμοριστική λεζάντα: «Όταν πάω στη Βίσση θα είμαι ψύχραιμη».
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη