Παρά την απόσταση που τις χωρίζει, μητέρα και κόρη είναι πολύ δεμένες, ενώ συχνά η τραγουδίστρια την επισκέπτεται στη χώρα που σπουδάζει.
Μάλιστα, φροντίζει να μοιράζεται πάντα στιγμιότυπα από τα ταξίδια της με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Αυτή τη φορά, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες από τη συνάντησή της με την κόρη της.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, της ευχήθηκε για τα γενέθλιά της. «Αυτή η αγάπη ήρθε πριν 20 χρόνια στη ζωή μου και την έλουσε με φως! Χαρούμενα γενέθλια αιώνια αγάπη μου», έγραψε.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους