Ως φίλος της νύφης, ο τραγουδιστής ανέλαβε το ψυχαγωγικό πρόγραμμα της εκδήλωσης μετά το μυστήριο αλλά το έκανε αφιλοκερδώς, όπως είπε.
Με αφορμή τις έρευνες που έγιναν για τους εμπλεκόμενους στη διοργάνωση του γάμου, ήρθαν στη δημοσιότητα και όσα δηλώνει στην εφορία. Το ποσό που δημοσιεύτηκε για τον Τριαντάφυλλο, σχολιάστηκε ως αρκετά μικρό για έναν διάσημο τραγουδιστή όπως εκείνος.
Ο Τριαντάφυλλος εξήγησε στο «Πρωινό» σχετικά με αυτό, ότι: «Αυτά τα λεφτά που λέτε είναι το 2018 και το 2019 που δεν δουλεύαμε λόγω κορονοϊού και λόγω καραντίνας και εννοείται τα έσοδά μας ήταν πολύ μικρά και δεν κόβαμε καθόλου δελτία, αφού έτσι και αλλιώς δεν τραγουδούσαμε, σωστά;» με τον Γιώργο Λιάγκα να προσθέτει πως η καραντίνα ξεκίνησε από τον Μάρτιο του 2020 και τον τραγουδιστή να ζητάει από τον παρουσιαστή να μην μιλάει.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cynne73dfhsh)
Ο Τριαντάφυλλος συνέχισε, λέγοντας: «Εγώ τότε δεν ήμουν όνομα μεγάλο, τα λεφτά μου δεν ήταν καλά, δεν ήμουν αυτό που έγινα μετά το 2021. Ήμουν πολύ λίγος τότε. Μετά το Survivor άλλαξαν τα πράγματα».
Αργότερα ο τραγουδιστής εκνευρίστηκε με τη Φωτεινή Πετρογιάννη, τονίζοντας πως λέει κακίες για εκείνον και πως τα λεφτά από το ριάλιτι είναι δηλωμένα, προσθέτοντας: «Πάμε και τώρα μαζί στην εφορία αν γουστάρεις με κάμερα του ANT1».
Ο Τριαντάφυλλος στη συνέχεια απάντησε με ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το αν του έχει γίνει τελικά έλεγχος από την εφορία, με τον τραγουδιστή να απαντά: «Δεν μπορεί να μου γίνει έλεγχος γιατί είμαι νόμιμος σε όλα τα live μου». Όταν ερωτήθηκε γιατί διέρρευσε όμως το ποσό, είπε: «Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα και όποιος το διέρρευσε πάει για μήνυση χοντρή. Κάποιους τους ενοχλεί το όνομά μου, γενικά. Κάθε τρεις μήνες αποδίδω ΦΠΑ, είναι όλα νόμιμα. Και είμαι και χαρούμενος γιατί όταν κόβω δελτία, σημαίνει ότι δουλεύω και είμαι καλά».
Κλείνοντας ο Τριαντάφυλλος τόνισε: «Εγώ υποσχέθηκα σε αυτό το κορίτσι ότι θα τραγουδήσω στον γάμο της και το έκανα. Αυτό το είχα πει και στον Γιώργο Ασημακόπουλο και σε κάποιους άλλους παίκτες στο Survivor και τώρα το λέω και σε εσένα Γιώργο μου, αν ξαναπαντρευτείς θα έρθω και στον δικό σου γάμο αφιλοκερδώς».
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.