Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» και αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που είχε με τον παρουσιαστή.
«Πριν πάω καλεσμένη στην εκπομπή, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε κάνει ένα πολύ άσχημο σχόλιο για τον πατέρα μου. Αυτό που έκανε το θεωρώ βία, λεκτική και ψυχολογική σε μια ολόκληρη οικογένεια, για κάτι που έκανε ο πατέρας μου, ο οποίος έχει "φύγει" από τη ζωή. Ο κύριος Μικρούτσικος μεσουρανούσε στην τηλεόραση την εποχή που ο πατέρας μου ήταν στη ζωή. Γιατί δεν έβγαλε την εμπάθειά του στον ίδιο τον πατέρα μου και τη βγάζει σε μένα;», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy8catycq4tl)
Πρόσθεσε επίσης: «Γιατί δεν φώναξε τον Γιάννη Γκιωνάκη σε μια από τις εκπομπές του να του κάνει σκληρές ερωτήσεις και να του μιλήσει όπως μίλησε σε εμένα; Γιατί; Επειδή είμαι γυναίκα; Επειδή δεν έχω τη δύναμη που είχε ο πατέρας μου; Ήταν πρόστυχο αυτό που είπε. Δεν είπε όνομα. Είπε "τη μάνα ενός παιδιού". Δεν είναι σωστή η λέξη, την ερωμένη του έπρεπε να πει. Ήταν ερωμένη του, ήταν μια γυναίκα που είχε σχέση με έναν άντρα παντρεμένο με δύο παιδιά, η οποία είναι στη ζωή και μπορεί να την καλέσει στην εκπομπή του».
Τέλος, ρωτήθηκε για την ομοφυλοφιλία και δήλωσε: «Δεν είμαι ομοφοβική, φέτος παίζω σε ένα έργο που μια γυναίκα είναι ερωτευμένη με μια άλλη γυναίκα. Είναι φασιστικό να λες τη γνώμη σου και να θυμώνουν μαζί σου».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.