Η Φαίη Ξυλά μίλησε σχετικά με την ανατροφή του γιου της, αλλά και τις σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της.
Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» κι εξήγησε αρχικά, πως με τον πρώην σύζυγό της έχουν πλέον, τυπικές σχέσεις.
«Είμαι καλά μετά το διαζύγιο, έχουν μπει τα πράγματα όσο γίνεται, σε μια σειρά. Με τον πρώην σύζυγο έχουμε την τυπική απαραίτητη επικοινωνία που χρειάζεται, για να μεγαλώσουμε μαζί το παιδί», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο:
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy6kt9lyicl5)
Όπως εξήγησε στη συνέχεια, έχει ζητήσει τη βοήθεια παιδοψυχολόγου για το πώς να χειριστεί την κατάσταση. «Έχω απευθυνθεί σε παιδοψυχολόγο και σε ψυχολόγο, γιατί ήθελα κάποια καθοδήγηση. Γενικά, δεν μου αρέσουν οι συμβουλές, ειδικά οι αυτόκλητοι συμβουλάτορες».
Πρόσθεσε επίσης: «Δεν είναι εύκολο για καμία εργαζόμενη μητέρα να συνδυάσει εργασία και μητρότητα. Ο γιος μου έχει έρθει σε επαφή με το θέατρο. Έχει δει και κάποιες δικές μου παραστάσεις, που επιτρέπεται να δει».
Τέλος, δήλωσε: «Μου αρέσει τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική μου ζωή να είναι ξεκαθαρισμένα τα πράγματα και τα όρια. Θεωρώ ότι σε μία σχέση παίρνουμε κάποιες κοινές αποφάσεις που πρέπει να τις τηρούμε. Διαφορετικά, υπάρχει ένα είδος εξαπάτησης».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας