Το τι επιθυμεί για τη νέα χρονιά μοιράστηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, όταν ζήτησε να μάθει η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου 23 Δεκεμβρίου στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».
Αυτό που αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του «Survivor» είναι ότι θέλει από το νέο έτος λίγη περισσότερη χαρά, καθώς όπως αποκάλυψε αισθάνεται μονίμως μελαγχολία.
«Θα σας πω. Έχω μια μελαγχολία μόνιμη. Δε ξέρω, δεν είμαι ποτέ χαρούμενος. Ναι. Θα ήθελα το 2024 να μου φέρει περισσότερη χαρά και λιγότερη μελαγχολία. Είμαι μελαγχολικός. Δεν ξέρω γιατί. Μη μου κάνετε ερωτήσεις γιατί νιώθω ότι είμαι μικρό παιδί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.