Στη Μαρία Κάλλας μεταμορφώθηκε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για τις ανάγκες φωτογράφησης. Η ηθοποιός του «Σασμού» πόζαρε στον φακό με εμφάνιση που παραπέμπει στη σπουδαία Ελληνίδα σοπράνο του 20ου αιώνα, με αφορμή ένα αφιερωματικό τεύχος.
Στιγμιότυπα από τη φωτογράφηση μοιράστηκε η ίδια μέσα από τα social media της. Ειδικότερα, ανέβασε στο Instagram προφίλ της, δύο φωτογραφίες της ως Μαρία Κάλλας και απέσπασε θετικά σχόλια, μεταξύ άλλων και από συναδέλφους της. Η Δανάη Παππά και η Ευγενία Σαμαρά είναι δύο από τις ηθοποιούς που την αποθέωσαν στα σχόλια.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.