Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση της με τον Γιάννη Καραβασάνη και όταν ρεπόρτερ της εκπομπής «Πρωινό» τη ρώτησε, γιατί επέλεξε «ξαναζεσταμένο φαγητό», εκείνη του απάντησε με χιουμοριστική διάθεση: «Εσείς δεν κάνετε σχόλια ότι είμαι αδυνατούλα; Ήθελα να φάω ξαναζεσταμένο φαγητό, να δέσω».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxc2r5otd5op)
Ακόμη, σχετικά με το αν είναι μια μορφή bullying το να σχολιάζει κάποιος τα κιλά των άλλων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε: «Δεν είναι λίγο υποκριτικό όλο αυτό; Δεν έχουμε πάει σε ένα άλλο άκρο; Όταν κάποιος το λέει με άσχημο τρόπο, ό,τι και να σου πει θέλει να σε προσβάλει. Όταν σου λέει κάτι γιατί ανησυχεί για σένα, είναι κάτι που το ακούς. Εμένα αν με πει κάποιος αδύνατη, το ξέρω ότι είμαι αδύνατη, δεν θα παρεξηγηθώ. Έχω υπάρξει όμως και με πολλά παραπάνω κιλά και μου έχουν πει το ακριβώς αντίθετο».
Για το μπλοκ στα social media, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε: «Ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί με τον δικό του τρόπο, δεν με απασχολεί αυτό το κομμάτι, δεν με απασχολεί να κάνω κάποιον μπλοκ, μου φαίνεται πολύ αστείο και παιδιάστικο».
Τέλος, όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός γάμου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε: «Το 2024 θα γίνουν πολλοί γάμοι, ο δικός μου δεν θα γίνει από όσο γνωρίζω, εκτός αν ξέρεις κάτι που δεν το ξέρω». Ειδήσεις σήμερα:
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.