Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και σχολίασε την απόφασής της να αναλάβει την παρουσίαση εκπομπής.
«Τώρα εγώ δεν είμαι αντικειμενικός κριτής. Με ό,τι καταπιάνεται, το βρίσκω υπέροχο. Πιστεύω πως θα τα πάει περίφημα και στο βήμα της παρουσίασης. Η Βάσω δεν είναι κατά τη γνώμη μου ο μέσος όρος, είναι μια γυναίκα που είναι πολυεργαλείο», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwc6czewguq9)
«Νομίζω έχει λίγο άγχος. Κάναμε και μαζί εκπομπή η αλήθεια είναι και προσπάθησα να την ξεαγχώσω. Εγώ όπου πάω, είμαι ο αγχολυτικός. Αν δεν στηρίξω τα βήματά της, θα πέσει φωτιά να με κάψει, θα με πλακώσει στο ξύλο», πρόσθεσε.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.