Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στον Νίνο και το «Fame Story» κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου.
Σε μία αποκάλυψη προχώρησε ο γνωστός συνθέτης και παρουσιαστής σχετικά με τον γνωστό τραγουδιστή και το γεγονός πως βγήκε για ένα βράδυ από το σπίτι του «Fame Story», στον πρώτο κύκλο της μουσικής ακαδημίας στον ΑΝΤ1 το φθινόπωρο του 2002.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvwys5962b29)
Αρχικά, δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Του έθεσε ένα ερώτημα του Νίνο, γιατί έφυγες, και λέει: "Θα το πω μέσα". Ξέρω πάρα πολύ καλά γιατί έφυγε, είχα μείνει ένα βράδυ μαζί του. Μιλήσαμε κι εγώ προσπάθησα να τον πείσω. Τον έβλεπα ότι ήταν περίεργος και σε κάποια στιγμή γυρίζει και μου λέει: "Με έχει πάρει τηλέφωνο ο επιχειρηματίας και έχω κλείσει δουλειά". Του λέω: "Φύγε τώρα και σε καλύπτω". Τι να του πω;».
Και πρόσθεσε: «Θα ήταν ο πρώτος που βγαίνει και θα είχε όλα τα προνόμια. Του έδωσα τις ευλογίες μου, δεν το είπα ποτέ στην παραγωγή, γιατί θα του έλεγαν ότι έχεις υπογράψει συμβόλαιο. Η παραγωγή νόμιζε ότι απέτυχα να τον πείσω και είναι μακριά νυχτωμένοι εάν νομίζουν ότι απέτυχα».
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.