Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό με φίλους και συγγενείς να δίνουν το «παρών», αναμέσα τους και η Ειρήνη Κολιδά.
Στον γάμο παρευρέθηκαν και αρκετοί από τους πρώην συμπαίκτες του Ντάνου από το «Survivor», οι οποίοι έδωσαν τις ευχές τους στους νεόνυμφους μέσω των δηλώσεών τους στην κάμερα.
Μία από αυτές που έκαναν δηλώσεις ήταν και η Ειρήνη Κολιδά, η οποία είπε χαρακτηριστικά: «Να είναι πάντα καλά. Με το καλό και το μωράκι τους γιατί από ότι κατάλαβα η Δημητρούλα είναι έγκυος. Να είναι πάντα ευτυχισμένοι. Νομίζω είναι πασιφανές, έχει κοιλίτσα».
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.