Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, παρουσία λίγων φίλων και συγγενών. Στη συνέχεια, ακολούθησε ένα ξέφρενο γλέντι.
Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Σπύρος Μαργαρίτης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με την οποία εξέφρασε την αγάπη του για τη Τζένη Μελιτά.
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από τον γάμο τους και στη λεζάντα μίλησε για τα συναισθήματά του.
«Ποσό τυχερός; Να γνωρίσω αγάπη τόση, που να μπορέσω να αρχίσω να καταλαβαίνω τι είναι και να την βάλω λίγο σε λόγια. Να μεγαλώνει, τόσο που να ακουμπήσει στην υπόλοιπη αγάπη στη ζωή μου και να μου δείξει ότι την έκρυβα μπροστά στα μάτια μου. Παραμύθι να προσπαθούσαν να το γράψουν, εμάς θα διάλεγα» έγραψε αρχικά.
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Είμαι τόσο πολύ ευγνώμων σε όλους όσοι με βοηθήσατε να ζήσω όλα αυτά. Εύχομαι να νιώσει έτσι όλος ο κόσμος».
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.