Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star», σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα του τρέιλερ της «Φάρμας».
Ο γνωστός σεφ μίλησε για το νέο του τηλεοπτικό βήμα και το γεγονός ότι θα παρουσιάσει την εκπομπή τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
«Είμαι πολύ τυχερός που είμαι στη Φάρμα. Είναι πολύ όμορφα, έχει φοβερό δάσος. Δεν άργησα να δεχτώ την πρόταση για την παρουσίαση της Φάρμας. Υπάρχει εμπιστοσύνη με το κανάλι και μου άρεσε σαν ιδέα. Δεν έχω ζήσει σε φάρμα, αλλά σε χωριό. Έχω τσαπίσει κι έχω μαζέψει ντομάτες και ελιές», είπε αρχικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvfwo07jl9gp)
«Στις δοκιμασίες θα είμαι στην περιγραφή του αγώνα και στους κανόνες και μετά θα κάνω λίγο στην άκρη για να παλέψουν οι παίκτες. Οι παίκτες της Φάρμας δεν ξέρουν τίποτα για το χώρο, θα τον εξερευνήσουν μόνοι τους. Θα ζήσουν πραγματικές συνθήκες οι παίκτες, θα έχουν μποστάνι και ζώα», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.
Στο τέλος, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέφερε: «Εγώ μαγειρική από… Γενάρη. Έχουμε δυο φραγκόκοτες στη Φάρμα, τη μία τη λένε Πάνο και την άλλη Σωτήρη».
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3