Η Δέσποινα Βανδή απέφυγε να απαντήσει στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να ετοιμάζει τον γάμο της με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Ρεπορτάζ του «Secret» ανέφερε, πως το ζευγάρι θα παντρευτεί το 2024, με κουμπάρο τον Νίκο Κοκλώνη.
Η κάμερα του «Mega Καλημέρα» βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να συναντήσει την τραγουδίστρια που θα ταξίδευε στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους. Όταν ο ρεπόρτερ πλησίασε τη Δέσποινα Βανδή, εκείνη προσπάθησε να αποφύγει τις δηλώσεις.
«Καλό χειμώνα, καλό φθινόπωρο. Καλή αρχή στις εκπομπές σας. Δεν θα ήθελα. Σας εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία. Γεια σας» ανέφερε η Δέσποινα Βανδή.
Όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για τα δημοσιεύματα περί γάμου, τότε δεν έκρυψε την ενόχλησή της. «Σας παρακαλώ ρε παιδιά» είπε.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.