Στο Πήλιο βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή για τον Δεκαπενταύγουστο.
Η τραγουδίστρια θα περάσει εκεί την ημέρα της ονομαστικής της εορτής, μαζί με τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη.
Όπως φαίνεται, το ζευγάρι προσπαθεί να ξεκλέψει λίγο χρόνο για να αφιερώσει ο ένας στον άλλο, αφού τώρα κάνουν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.
Βέβαια, φροντίζουν να δώσουν στο κοινό τους μια γεύση από την καθημερινότητά τους και δημοσιεύουν συχνά στιγμιότυπα από τη ζωή τους στα social media.
Η Δέσποινα Βανδή ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το Πήλιο.
Σε αυτή, βρίσκεται στην αυλή ενός σπιτιού και χαμογελά στον φακό. Στη λεζάντα έγραψε: «Χρόνια μας πολλά αγαπημένοι μου! Χρόνια φωτισμένα, ευτυχισμένα!».
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.