Έναν μήνα περίπου πέρασε η Δέσποινα Βανδή στην Κρήτη με τον Βασίλη Μπισμπίκη και άλλα αγαπημένα της πρόσωπα.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια φαίνεται πως ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, αφού έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του ηθοποιού και φροντίζει να απολαμβάνει κάθε λεπτό στο πλευρό του.
Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο νησί, η Δέσποινα Βανδή γιόρτασε εκεί και τα γενέθλιά της, ενώ την επισκέφτηκε και η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, προκειμένου να της ευχηθεί από κοντά.
Όταν έφτασε λοιπόν, η ώρα να αποχαιρετήσει την Κρήτη, η τραγουδίστρια μάζεψε τις καλύτερες στιγμές των διακοπών της και τις μοιράστηκε με το κοινό της.
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό και συνόδευσε την ανάρτησή της με την εξής λεζάντα: «Πόσο όμορφα στην Κρήτη και πόσο υπέροχοι οι άνθρωποί της».
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.