Η Σμαράγδα Καρύδη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, κάνοντας αργιλοθεραπεία.
Η δημοφιλής ηθοποιός κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πριν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν.
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή, ενώ αυτή τη φορά, ανάρτησε μία φωτογραφία από τις διακοπές της.
Στο στιγμιότυπο, φαίνεται καλυμμένη με άργιλο, ενώ είναι ξαπλωμένη στην άμμο και κοιτάει τον φακό.Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «χαμέ - Λέων 🦖».
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.