Η Πόπη Μαλλιωτάκη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τον πρώτο της σύζυγο, αλλά και τον Μπάμπη Λαζαρίδη.
Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, ανέφερε: «Έζησα δύσκολα παιδικά χρόνια, οι γονείς μου ήταν μετανάστες στη Γερμανία. Μεγάλωσα με τη γιαγιά και τον παππού. Γνώρισα τον πρώτο μου άνδρα σε ένα νυχτερινό μαγαζί που τραγουδούσε, ήταν φαντάρος τότε».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctuwm9o671t5)
«Η κόρη μου ήταν τεσσάρων ετών, όταν χωρίσαμε. Ένιωθα τύψεις, όταν την άφηνα για να πάω για δουλειά. Η Ράνια είναι στο εξωτερικό τώρα κι έχουμε πολύ καλές σχέσεις», συμπλήρωσε.
Αναφορικά με τον Μπάμπη Λαζαρίδη, δήλωσε: «Τον γνώρισα στη Γερμανία, ήταν έρωτας από το πρώτο δευτερόλεπτο. Έπεσα ξερή, ενώ ήταν κι ο άλλος εκεί. Από τη μία είχα τον σύζυγο κι από την άλλη, το φλερτ. Ο Μπάμπης έρχεται πολλές φορές στα όνειρά μου και μου ζητάει φαγητό. Βεβαίως κι ήμουν ερωτευμένη μαζί του, όταν χωρίσαμε, πληγώθηκα».
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη