Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Ελένη Χατζίδου και εκτός από την on air έκπληξη στην εκπομπή που παρουσιάζει με τον σύζυγό της, η ταργουδίστρια δέχτηκε και μία απροειδοποίητη επίσκεψη στο καμαρίνι της.
Οι συνεργάτες της, «εισέβαλαν» με μία τούρτα στο καμαρίνι της, την ώρα που η Ελένη Χατζίδου ντυνόταν για να βγει στον «αέρα».
Η τραγουδίστρια έμεινε άναυδη όταν είδε τους συνεργάτες της να μπαίνουν μέσα με την τούρτα, αφού η ίδια ήταν με το σουτιέν. Στη συνέχεια, ωστόσο, ξέσπασε σε γέλια και μάλιστα, ανέβασε το κλιπ που «τράβηξε» κάποιος από την παρέα, στο Instagram.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε: «Δεν πήγε και πολύ καλά 😂 Αυτό ΔΕΝ είναι ένα συνηθισμένο βίντεο γενεθλίων...!🤪 Αλλά αυτά μας αρέσουν! Τα αυθόρμητα!».
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.