Ο Γρηγόρης Μόργκαν και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκαν στην Τήνο και δεν δίστασαν μάλιστα, να μοιραστούν ένα κοινό τους στιγμιότυπο στα social media.
Αν και οι ίδιοι δεν έχουν παραδεχτεί ότι βρίσκονται σε σχέση, παρά τις φήμες που ολοένα και φουντώνουν, δεν φαίνεται να κρύβονται.
Μάλιστα, πραγματοποιούν συχνά ταξίδια μαζί και φροντίζουν να απαθανίζουν τις στιγμές τους. Κάποιες από αυτές μάλιστα, τις μοιράζονται και με τους διαδικτυακούς τους φίλους.
Αυτή τη φορά, ο Γρηγόρης Μόργκαν δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο με τον ίδιο, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και την παρέα τους, να χαμογελούν στον φακό, ενώ βρίσκονται στην Τήνο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.