Η Σοφία Αλιμπέρτη κάνει πρεμιέρα με το «Ζήσε Αλλιώς» σήμερα και λίγο πριν την προβολή της εκπομπής, μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση, μετά από 14 χρόνια.
Μέσα από βίντεο που κυκλοφόρησε στο κανάλι του ANT1 στο YouTube, η Σοφία Αλιμπέρτη απαντά στην κάμερα για όσα θα δούμε στη νέα της εκπομπή, αλλά και το πώς είναι να επιστρέφει τηλεοπτικά, ύστερα από τόσα χρόνια.
«14 χρόνια έχω να βαφτώ, να χτενιστώ, να στολιστώ και να βγω. 14 χρόνια. Αυτό από μόνο του είναι περίεργο» λέει αρχικά, η Σοφία Αλιμπέρτη για την τηλεοπτική της επιστροφή.
Δείτε το βίντεο
Όσο για εκείνο που την έκανε να πει το «Ναι», απάντησε: «Το concept αυτό ήταν που με έκανε να πω το ναι. Μου αρέσει πάρα πολύ. Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο περνάει απ’ το χέρι μας, θα μάθουμε μαζί με εσάς και θα απαντήσουμε σε όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορούμε. Δεν θέλουμε να σας τρομάξουμε. Θέλουμε απλώς να έχετε την πληροφορία στο μυαλό σας και να τη χρησιμοποιήσετε ανάλογα».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.