Η Σοφία Αλιμπέρτη κάνει πρεμιέρα με το «Ζήσε Αλλιώς» σήμερα και λίγο πριν την προβολή της εκπομπής, μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση, μετά από 14 χρόνια.
Μέσα από βίντεο που κυκλοφόρησε στο κανάλι του ANT1 στο YouTube, η Σοφία Αλιμπέρτη απαντά στην κάμερα για όσα θα δούμε στη νέα της εκπομπή, αλλά και το πώς είναι να επιστρέφει τηλεοπτικά, ύστερα από τόσα χρόνια.
«14 χρόνια έχω να βαφτώ, να χτενιστώ, να στολιστώ και να βγω. 14 χρόνια. Αυτό από μόνο του είναι περίεργο» λέει αρχικά, η Σοφία Αλιμπέρτη για την τηλεοπτική της επιστροφή.
Δείτε το βίντεο
Όσο για εκείνο που την έκανε να πει το «Ναι», απάντησε: «Το concept αυτό ήταν που με έκανε να πω το ναι. Μου αρέσει πάρα πολύ. Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο περνάει απ’ το χέρι μας, θα μάθουμε μαζί με εσάς και θα απαντήσουμε σε όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορούμε. Δεν θέλουμε να σας τρομάξουμε. Θέλουμε απλώς να έχετε την πληροφορία στο μυαλό σας και να τη χρησιμοποιήσετε ανάλογα».
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.