Το μοντέλο βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για τα σχόλια του Σπύρου Μαρτίκα, που την είχε χαρακτηρίσει «κλέφτρα».
«Η αλήθεια είναι ότι όταν ακούει κάποιος ότι ένας είναι κλέφτης σε ένα ριάλιτι, σε ένα παιχνίδι, για τον οποιοδήποτε λόγο, δεν θέλει λογικά μετά να διαφήμισει το προϊόν του με αυτόν τον άνθρωπο. Από τη μία καταλάβαινω αυτό», είπε χαρακτηριστικά.
«Το είχα πει όμως, και στο δεύτερο Survivor στα παιδιά να μη χρησιμοποιούν βαρύγδουπες κατηγορίες ο ένας για τον άλλο, γιατί μας βλέπει κόσμος έξω. Εγώ έχω χάσει τη δουλειά, γιατί εσύ με είπες κλέφτη», συμπλήρωσε.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.