Η Μαίρη Μηλιαρέσηέδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο τηλεμάρκετινγκ, ενώ σημείωσε επίσης πως θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση.
Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» κι αρχικά, αναφέρθηκε στον λόγο, για τον οποίο έκανε τηλεμάρκετινγκ, ενώ δεν ήθελε.
«Δεν ήθελα να κάνω τηλεμάρκετινγκ, δεν μου άρεσε καθόλου, ντρεπόμουν. Και τελικά και το έκανα και πέτυχα και πολύ καλά το έκανα και λεφτά έβγαλα για να επιβιώσω και να φτιάξω κάποια πράγματα. Οι λόγοι που είπα ναι σε αυτό ήταν βιοποριστικοί», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqzy4rsj3tzt)
Όπως εξήγησε παρακάτω, ήταν μια δύσκολη περίοδος, κατά την οποία δεν είχε άλλες προτάσεις για δουλειά. «Δεν είχα άλλη πρόταση για δουλειά και έπρεπε να δουλέψω. Ό,τι κι αν μου έλεγες, θα το έκανα. Δεν πουλάω τις ηθικές μου αρχές και αξίες, αλλά όταν πρόκειται για δουλειά, κάνω τα πάντα. Τώρα βάφω σπίτια, ανακαινίζω, κάνω αναπαλαιώσεις», ανέφερε η Μαίρη Μηλιαρέση.
Τέλος, τόνισε πως θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση, με όποιο πρότζεκτ κι αν ήταν αυτό. «Δεν είναι ότι θα ήθελα κάτι ιδανικά για να επιστρέψω στην τηλεόραση. Ό,τι μου δώσεις, το κάνω. Αφού μπορώ να πουλάω πάγο σε εσκιμώους, μπορώ να κάνω τα πάντα. Μακάρι να μου γινόταν μια πρόταση και θα το έκανα», είπε κλείνοντας.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.