Η Χρύσα Ρώπα παραχώρησε μία συνέντευξη το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Πέτρο Φιλιππίδη και την βοήθεια που του είχε ζητήσει παλιότερα.
Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλεος» η Χρύσα Ρώπα είπε:
«Σοκ μεγάλο. Είναι διαφορετικά για εμάς που ήμασταν κοντά και διαφορετικά για κάποιον που το μαθαίνει. Δηλαδή, αν μου έλεγες για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, εντάξει. Αυτό ήταν κάτι που δεν ήθελες να συμβεί στην ζωή σου, να μην το ακούσεις. Είχα φοβερές αντιρρήσεις με τον τρόπο που διαχειριζόταν ο Πέτρος την εξουσία και για αυτό δεν βρεθήκαμε πολλές φορές στο θέατρο. Δεν είχα ακούσει και κάτι».
Δείτε βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cquisnme4g0x)
Στην πορεία, επισήμανε ότι: «Όμως για να δεις πόσο μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι και πονάς εκείνη την στιγμή. Όταν είχα την αδερφή μου με καρκίνο, ακυρώθηκε η ασφάλεια κι έπρεπε να βρω χρήματα. Δεν της είπα ότι πεθαίνει. Το αφήσαμε έτσι. Είχε και πολύ λίγο διάστημα. Πέρασα από όλα τα θέατρα και πήρα από 5.000 χιλιάδες. Ζήτησα του Πέτρου 5.000, μου έδωσε 10.000. Πέρασε λίγος καιρός, έκανα στην τηλεόραση μία σειρά, πήρα καλά λεφτά και τα γύρισα πίσω. Μου τα έδωσε πίσω. Τι θέλω να πω με αυτό. Είναι τόσο μαύρο, σκοτεινό το δεύτερο μέρος του έργου, που τι να πεις; Το σκέφτομαι συνέχεια, αλλά είναι τόσο σκοτεινό το άλλο. Αυτή η κατάχρηση εξουσίας».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι