Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και αρχικά, δήλωσε για την «τελευταία του ημέρα στο τραγούδι»: «Μόλις αρχίζω να αλλάζω μορφή και γίνω λίγο πιο μεγάλος και πάψει να υπάρχει η νεανικότητά μου, είπα θα φύγω αξιοπρεπώς για να μείνω και στην ιστορία».
Στη συνέχεια, σχολίασε τον πολυσυζητημένο χορό του Βασίλη Μπισμπίκη στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή.
«Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό και παρόλο που και για τη δική μου προσωπική ζωή έχουν γραφτεί πολλά, δεν χρησιμοποίησα ποτέ σκάνδαλα. Τα απέφευγα για να είναι καθαρή η καριέρα μου. Όσο πιο σεμνά και μαζεμένα, τόσο πιο κυριλάτα κι όμορφα θα είναι τα πράγματα», δήλωσε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqo5q807m6sh)
«Η δική μου γυναίκα δεν θα το έκανε ποτέ αυτό, αλλά αν τυχόν είχα μια γυναίκα, μπορεί να έφτανα μέχρι το διαζύγιο. Είμαστε άξιοι των συνεπειών, μετά από τέτοιες κινήσεις. Αν έχουμε αμερικανοποιηθεί τόσο πολύ, με γεια μας, με χαρά μας», συμπλήρωσε κλείνοντας.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.