Οι δύο πρώην παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης σύντομα θα δώσουν συνεντεύξεις και θα αποκαλύψουν όλο το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρησή τους από τον Άγιο Δομίνικο.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Δαλάκα θα βρίσκονται σύντομα πίσω στην Ελλάδα, ενώ στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος θα τις περιμένουν άνθρωποι της παραγωγής, οι οποίοι θα φροντίσουν και για τη μεταφορά τους.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqer7dzjcwgx)
Μάλιστα, πριν λίγες ώρες η Κατερίνα Δαλάκα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά την αποβολή της, αφήνοντας ένα «αιχμηρό» μήνυμα για την παραγωγή.
Συγκεκριμένα, η αθλήτρια στίβου και πρώην νικήτρια του ριάλιτι ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να απολαμβάνει τον καφέ της στον Άγιο Δομίνικο.
«Έπειτα από 36 ημέρες .. έπιασα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κινητό στα χέρια μου», έγραψε στο Instagram, θέλοντας να δείξει πως άδικα κατηγορήθηκε από τον Νίκο Μπάρτζη και την παραγωγή πως πήγαινε κρυφά στη ζούγκλα για να μιλήσει σε κινητό που της είχε δώσει ο ντόπιος «φίλος» της.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.