Ο Γιώργος Τσαλίκης στηρίζει θερμά την ομάδα του Ολυμπιακού και το μοιράστηκε, τόσο στα social media, όσο και στον χθεσινό αγώνα με τον Άρη.
Ο τραγουδιστής έδωσε το «παρών» στο γήπεδο Καραϊσκάκη το απόγευμα της Κυριακής και παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί, γύρισε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος να φοράει μπουφάν με το λογότυπο του Ολυμπιακού, έχοντας πάρει θέση σε μία καντίνα έξω από το γήπεδο.
Στο κλιπ, το οποίο δημοσίευσε στο Instagram, ο Γιώργος Τσαλίκης προσκαλεί τον κόσμο για να τους πουλήσει χοτ ντογκ.
Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Οι Κυριακές μας».
Οι σύγχρονοι μηχανισμοί ωρίμανσης ιδεών, που μειώνουν το ρίσκο, επιταχύνουν την εφαρμογή και βοηθούν τις πόλεις να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.