Η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε τον απολογισμό της για τη χρονιά που περνάει και εξομολογήθηκε τι θα ήθελε να της φέρει το 2023.
Με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Scrooge & Ghosts & Rock ’n’ Roll», η ηθοποιός έκανε δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών και αρχικά, αναφέρθηκε στο 2022. Το απόσπασμα των δηλώσεών της προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».
«Αν μπορούσα να πω κάτι για το 2022 θα ήταν το "γεια σου, πάρ'τα όλα δικά σου". Το 2023 που έρχεται εύχομαι να είναι λαμπερό, φωτεινό, με υγεία, με αγάπη, με δημιουργικότητα, αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο, με αλλαγές και καινούργια πράγματα. Είμαι ένας άνθρωπος που επιδιώκω να μπαίνω σε καινούργια χωράφια, να δοκιμάζω πράγματα, για αυτό και ξεκίνησα το τραγούδι. Πιστεύω θα είναι μια χρονιά με πολλές εκπλήξεις και νέα ξεκινήματα», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cp0h4w0xrhs1)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα παιδιά της και εξήγησε πως και οι δυο της γιοι είναι πολύ ενθουσιασμένοι με ό,τι έχει να κάνει με τον χώρο του θεάματος. «Τα παιδιά μου θέλουν να ανέβουν στη σκηνή, ειδικά ο μικρός τρέχει και τα κάνει όλα άνω κάτω. Ο μεγάλος είναι πιο συγκροτημένος, αλλά έχει το μικρόβιο. Ελπίζω να του περάσει», δήλωσε.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.