ΗΧριστίνα Παππάπαραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον γιο της, Δημήτρη και την εγγονή της που ήρθε πρόσφατα στη ζωή.
Καλεσμένη στην εκπομπή «Open Weekend» αναφέρθηκε αρχικά, στη σύντροφο του γιου της και ηθοποιό, Άννα Μπεζάν.
«Για μένα η Άννα είναι κόρη μου και το παιδί του παιδιού μου είναι παιδί μου. Άσ'τα! Η Άννα δεν μου ζητάει συμβουλές, έχει τον δικό της τρόπο. Εγώ της λέω τις συμβουλές μου, αλλά δεν είμαι κακιά πεθερά, ούτε επεμβαίνω. Παίρνω περισσότερο το μέρος της Άννας παρά του Δημήτρη. Ο γιος μου είναι ο τέλειος σύζυγος και ο τέλειος πατέρας», είπε συγκινημένη.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cog7k9zfdpmx)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε και ξέσπασε σε δάκρυα: «Θα βάλω τα κλάματα για το παιδί μου. Συγκινούμαι. Όχι επειδή είναι γιος μου, αλλά είναι ο τέλειος μπαμπάς, τον θαυμάζω πάρα πολύ».
Όπως ανέφερε αργότερα, έχει γίνει υπερευαίσθητη, από τη μέρα που γύρισε από το ταξίδι της με το «Asia Express». Ωστόσο, δεν θέλησε να μοιραστεί τι συνέβη και πού οφείλεται η αλλαγή της.
Τέλος, εξήγησε ότι με τον γιο της έχουν μια φιλική σχέση, καθώς «μεγάλωσαν μαζί». «Όταν έκανε μια εγχείριση, ταράχτηκα πάρα πολύ. Εκεί κατάλαβα τη μητρότητα. Μεγαλώσαμε μαζί, είμαστε φίλοι, αν και είμαι μάνα. Χάθηκε στην πορεία αυτό το μητρικό, οι συμβουλές και η αυστηρότητα. Τον είχα κάνει σαν να είναι το φιλαράκι μου, ο αδερφός μου και ο γιος μου», δήλωσε η Χριστίνα Παππά.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία