Αθερίδης για Κιμούλη: «Μόνο αγάπη έχω πάρει, έχει έρθει σε ταινία μου να παίξει χωρίς αμοιβή»
«Αν κατηγορηθεί κάποιος και βρεθεί ένοχος, θα σεβαστώ το δικαστήριο, για τις περιπτώσεις του Χαϊκάλη και του Κιμούλη δεν ξέρω» τόνισε - Δείτε το βίντεο
Για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη, αλλά και τον Γιώργο Κιμούλη μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης σε συνέντευξή του που προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου.
Ο ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου είπε για τον σκηνοθέτη: «Αν κατηγορηθεί κάποιος και βρεθεί ένοχος, θα σεβαστώ το δικαστήριο. Για τις περιπτώσεις του Χαϊκάλη και του Κιμούλη δεν ξέρω. Καλά κάνει και επιστρέφει ο Γιώργος Κιμούλης στο θέατρο, πρέπει να ζήσει. Έχω πάρει πολλή αγάπη από αυτόν τον άνθρωπο, έχουμε συνεργαστεί, έπαιξε στην ταινία μου χωρίς καμία αμοιβή. Σε μια διαδρομή χρόνων θα υπάρξουν διαπληκτισμοί. Θα μπορούσα να στρέψω εγώ τα βέλη σε έναν άνθρωπο που με αγαπάει;».
Για τον Παύλο Χαϊκάλη πρόσθεσε: «Δεν κατάλαβα τι έκανε. Αισθάνθηκα ότι δεν έκανε τίποτα. Δεν ξέρω γιατί τραβάει τα όσα τραβάει».
«Είμαστε τόσα χρόνια μαζί με την Σμαράγδα, έχουμε μεγαλώσει και η συντροφικότητα και το ότι ταιριάζουμε δεν είναι να μας επηρεάσει αρνητικά η καραντίνα. Μετά από τόσα χρόνια βλέπω και την εξέλιξή της ως ηθοποιό. Αν δεν θαυμάζεις τον άλλον έχει τελειώσει η σχέση».
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.