Λίγες μέρες αφότου η Μαρία Κορινθίου ανέλαβε τη θέση που είχε η Δούκισσα Νομικού στο «Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας διακωμώδησε την κατάσταση.
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του το πρωί της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου και πριν η Λίτσα Πατέρα μιλήσει για τα ζώδια, έκανε μία έμμεση αναφορά στην σύντομη συνεργασία του με τη Δούκισσα Νομικού που κράτησε μόνο μερικές μέρες, αφού η ίδια αποφάσισε να αποχωρήσει.
«Ε, πόσο θα κάτσει ακόμα και η Κορινθίου; Καμιά βδομάδα ακόμα. Να σκάσουν οι οχτροί μας» είπε αρχικά αστειευόμενος ο Γιώργος Λιάγκας.
Στη συνέχεια ο πρόσθεσε: «Δεν μπορείς να φανταστείς με πόσο καλά λόγια μου μιλάει ο κόσμος για σένα. Πόσο καλό παιδί, πόσο σε αγαπάνε και μου λένε ότι είσαι ένας χαμογελαστός άνθρωπος με καλή καρδιά που φαίνεται στην τηλεόραση. Αυτό μου λένε, είναι αλήθεια» και συνέχισε:«Και όχι ψυχρός και άνθρωπος απόμακρος».
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.