Η Ιωάννα Τούνη κάνει υπέρηχο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου σε βιντεοκλήση
Το ζευγάρι περιμένει πώς και πώς τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού
HΙωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρουπεριμένουν πώς και πώς τον ερχομό του γιου τους. Το ζευγάρι που μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης ανυπομονεί για τον ερχομό του γιου του. Η Ιωάννα Τούνη από την ημέρα που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, μοιράζεται στιγμιότυπα με τους followers της και εκφράζει τα συναισθήματά της για το πώς βιώνει αυτή την κατάσταση.
Μάλιστα πρόσφατα η instagrammer αποκάλυψε πως η ημερομηνία που θα γεννήσει θα είναι μετά τις 13 Ιανουαρίου! Η ίδια όμως αγχώνεται καθώς, έχει αφήσει πολλές εκκρεμότητες, όπως το παιδικό δωμάτιο το οποίο δεν έχει ολοκληρώσει μέχρι στιγμής.
Χθες επισκέφτηκε τον γυναικολόγο της για τον καθιερωμένο υπέρηχο. Αυτή τη φορά όμως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν κατάφερε να βρίσκεται στο πλευρό της, εκείνη όμως βρήκε τον τρόπο αν βρίσκεται κοντά της.
«Και παράλληλα βιντεοκλήση με τον χαζομπαμπά», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.