Ο Αλέξης Παππάς παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο πρώην παίκτης του Survivor και Bachelor, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στον νέο κύκλο του ριάλιτι και μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι βρίσκεται σε νέα σχέση και πως είναι πολύ ερωτευμένος.
Ωστόσο, η συνέντευξη ξεκίνησε λίγο... απότομα. Η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τον καλεσμένο της για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια και ο Αλέξης Παππάς δεν απάντησε ακριβώς την ερώτηση της παρουσιάστριας.
Πιο συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε: «Survivor, The Bachelor και φέτος που θα σε δούμε; Θέατρο ή τηλεόραση;» με τον ίδιο να απαντά: «Η ερώτηση είναι πού θέλετε να με δείτε; Αν ήρθα εδώ, ήρθα για να κάνουμε μια συνέντευξη αλλά και να ρωτήσω…». Στη δήλωσή του αυτή η παρουσιάστρια σχολίασε: «Θα μου πεις τι να ρωτήσω; Δεν το κατάλαβα».
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.