Για τις διακοπές με τη Δανάη Μιχαλάκη, αλλά και τον λόγο που δεν θέλουν να συνεργαστούν ακόμη σε κάποιο πρότζεκτ μίλησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.
Λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς «Γλυκάνισος» όπου θα συμμετέχει, ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αναφερόμενος στον ελάχιστο χρόνο που περνούν μαζί ως ζευγάρι, είπε:
«Με τη Δανάη κάναμε διακοπές μαζί 6 μέρες. Έχει υπάρξει πρόταση να παίξουμε μαζί και είπαμε προς το παρόν να μην κάνουμε κάτι μαζί. Θα δούμε, ίσως, στο μέλλον».
Στη συνέχεια της συνέντευξής του, ο Γιώργος Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στον έγγαμο βίο τους και συγκεκριμένα στον περιορισμένο χρόνο που τους μένει να περνούν χρόνο μαζί.
«Δεν βλεπόμαστε πολύ. Όλο τον χειμώνα τον περάσαμε με πολύ χωριστά ωράρια. Συναντιόμαστε μόνο το βράδυ, οπότε το καλοκαίρι ήταν μια πολύ ωραία αφορμή να ξαναζεστάνουμε τη σχέση μας» είπε.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.