Η Τζούλια Αλεξανδράτου διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί. Όπως πολλές έγκυες έτσι και εκείνη αντιμετωπίζει προβλήματα. Μέσα από τα stories της αποκάλυψε ότι έπεσε η πίεση της και λιποθύμησε.
Είπε επίσης ότι παρά το γεγονός ότι όλοι της λένε πως κατά την εγκυμοσύνη θα θέλει να φάει πολύ, εκείνη το έχει ρίξει στα μπισκότα και στα κρακεράκια.
«Με τις λιποθυμίες τι γίνεται; Σήμερα έπεσε η πίεσή μου στο 4 και λιποθύμησα. Μαύρισαν όλα. Εν τω μεταξύ μου αρέσει που λένε θα τρως σαν βόδι στην εγκυμοσύνη και τρώω μόνο μ@λ@κίες κράκερς και μπισκότα του κ@ου η κατάσταση είναι τραγική», έγραψε στο story της η Τζούλια Αλεξανδράτου.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.