Η Άντζελα Γκερέκου μνημονεύει αρκετά συχνά τον Τόλη Βοσκόπουλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η σημερινή ημέρα δεν θα μπορούσε να λείπει από τις αναρτήσεις της.
Σαν σήμερα, 2 Αυγούστου του 1996, η ηθοποιός και ο «πρίγκιπας» της μουσικής αντάλλαξαν όρκους αγάπης στην Κέρκυρα. Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Άντζελα Γκερέκου ανέβασε μία φωτογραφία από τον γάμο, χωρίς να φαίνεται τίποτε άλλο πέρα από τα χέρια τους τα οποία είχαν ενωμένα σφιχτά. Στη λεζάντα έγραψε: «2 Αυγούστου 1996».
Οι δυο τους παντρεύτηκαν στο δημαρχείο του νησιού με κουμπάρους τον δημοσιογράφο, Τέρενς Κουίκ και τον επιχειρηματία Στέργιο Βρούσγο. Το νυφικό της Άντζελας Γκερέκου ήταν ένα δαντελένιο φόρεμα το οποίο είχε ανοίγματα μπροστά και από μέσα είχε ένα μεταξωτό μάξι φόρεμα σε ιβουάρ απόχρωση. Πέντε χρόνια μετά τον γάμο τους, Τόλης Βοσκόπουλος και Άντζελα Γκερέκου υποδέχτηκαν την κόρη τους, Μαρία. Φέτος, το ζευγάρι θα συμπλήρωνε 26 χρόνια γάμου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.