Ο Γιάννης Κότσιρας, παραχώρησε μια συνέντευξη στην οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τραπ μουσική, τον λόγο που φορά πολύ συχνά μαύρα ρούχα, αλλά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», ο Γιάννης Κότσιρας αναφέρθηκε στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας, μίλησε και για τον Κωνσταντίνο Αργυρό λέγοντας:
«Τον Αργυρό δεν τον ήξερα, τον έμαθα σε μια συνδιάσκεψη στη διάρκεια του covid και είδα ότι είναι ένα τρομερό πλάσμα. Ένα συμπαθέστατο παλικάρι με πολύ ωραία φωνή. Δεν θα μπορούσα όμως να συνεργαστώ μαζί του γιατί είναι άλλου τύπου διασκέδαση. Εκείνος στοχεύει στο σώμα, εγώ στοχεύω στην ψυχή».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck7w6hnf0sdd)
Ο ίδιος μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην τραπ μουσική, σχολιάζοντας, ότι από τη στιγμή που απευθύνεται σε 12χρονα και 13χρονα είναι επικίνδυνη μουσική που προσελκύει τα παιδιά σε όπλα και ναρκωτικά.
Για την επιλογή του μαύρου χρώματος στα ρούχα του, ο ίδιος σχολίασε ότι: «Δε φοράω συνέχεια μαύρα πουκάμισα, φοράω μαύρα όταν... παχαίνω!» Τέλος, αναφέρθηκε και στο πόσο άλλαξε η ζωή του από τότε που έγινε πατέρας. «Έχω αλλάξει πολύ από τότε που έγινα πατέρας, τα πάντα μπήκαν σε δεύτερη μοίρα. Ασχολούμαι μαζί τους όχι όσο έχουν ανάγκη, αλλά όσο μπορώ», είπε.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε και για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, με τον ερμηνευτή να λέει πως όταν άκουσε για πρώτη φορά τις εξελίξεις σοκαρίστηκε, αλλά τώρα η τόσο μεγάλη δημοσιότητα, έχει κουράσει σαν θέμα.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.