Στέλιος Κρητικός: Η γλυκιά φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του
Μπαμπάς για τέταρτη φορά έγινε πριν λίγες ημέρες ο ηθοποιός
Ο Στέλιος Κρητικός και η σύζυγός του, Κάτια Παπαδοπούλου, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς πριν λίγες ημέρες ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Χθες ο δημοφιλής ηθοποιός δημοσίευσε μία υπέροχη, γλυκιά φωτογραφία, όπου ο ίδιος κάθεται σε καρέκλα και κρατά στην αγκαλιά του τη νεογέννητη κορούλα του. Με αυτό το στιγμιότυπο επέλεξε να ευχηθεί καλό Οκτώβριο στους ακολούθους του.
Συγκεκριμένα, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Καλό μήνα με υγεία και αγκαλιές».
Όπως ήταν αναμενόμενο, η φωτογραφία συγκέντρωσε αμέτρητα σχόλια, αφού φίλοι και θαυμαστές του ηθοποιού έσπευσαν να του δώσουν τις καλύτερες ευχές τους για το παιδάκι του.
Σημειώνται ότι η πρώτη κόρη του ζευγαριού, η Κόμισσα, γεννήθηκε το 2016 και έτσι σήμερα μετρά πέντε χρόνια ζωής.
Βέβαια, ο Στέλιος Κρητικός έχει ακόμα δύο γιους από τον πρώτο γάμο του, τον Μιχάλη και τον Άρη, οι οποίοι έχουν μεγάλη αδυναμία στις αδερφές τους.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.