Γρηγόρης Γκουντάρας - Ναταλί Κάκκαβα: Πότε κάνουν πρεμιέρα με το «Όλα Γκουντ»
Ποιοι θα είναι στο πλευρό τους
ΟΓρηγόρης Γκουντάραςκαι η Ναταλί Κάκκαβα ετοιμάζονται να κάνουν πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στον ΣΚΑΪ με την εκπομπή «ΟΛΑ ΓΚΟΥΝΤ». Μαζί τους θα είναι ο Δημήτρης Σταρόβας και η Αφροδίτη Γραμμέλη, ενώ στις εξωτερικές συνεντεύξεις θα βρίσκεται η Ελένη Καρποντίνη.
Το επίσημο δελτίο Τύπου αναφέρει:
«Από αυτό το Σάββατο 4/9 και κάθε Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ θα είναι «ΟΛΑ ΓΚΟΥΝΤ»!
“Όλα Γκουντ” στο αληθινό ρεπορτάζ, τον εύστοχο σχολιασμό, τα πρωτότυπα θέματα και τις συνεντεύξεις με πρόσωπα που αξίζει να γνωρίσουμε καλύτερα. “Όλα Γκουντ” στην επικαιρότητα, τα θέματα που μας προβληματίζουν αλλά και σε αυτά που μας κάνουν να χαμογελάμε. “Όλα Γκουντ” στα ταξίδια, τις ζωντανές συνδέσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και στα παράξενα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο.
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα παρουσιάζουν τη νέα ψυχαγωγική εκπομπή «ΟΛΑ ΓΚΟΥΝΤ» έχοντας δίπλα τους στον σχολιασμό την Αφροδίτη Γραμμέλη. Μαζί τους και ο Δημήτρης Σταρόβας. Η πιο θετική όψη της ζωής στο «Όλα Γκουντ»!
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.