Απόψε, στη 01:10, τα «Μεσάνυχτα» φιλοξενούν τηΜαρία Σταματέρη σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η παρουσιάστρια θυμάται πως ξεκίνησε στο χώρο της δημοσιογραφίας γεμίζοντας το βιογραφικό της με σπουδαίες συνεντεύξεις από κορυφαίες προσωπικότητες της χώρας και περιγράφει τη γνωριμία της και τη θυελλώδη σχέση της με τονΣταμάτη Μαλέλη.
Εξομολογείται πως βίωσε τον ξαφνικό χαμό ενός συντρόφου της από τροχαίο, δηλώνει μετανιωμένη που δεν έκανε δεύτερο παιδί, αλλά και πολύ ερωτευμένη με τον εδώ και χρόνια σύντροφό της.
Ο συγγραφέας των best seller αυτογνωσίας,Στέφανος Ξενάκης, μιλάει στην Ελεονώρα Μελέτη για το δικό του προσωπικό δρόμο προς την επιτυχία. Εξηγεί πως μια επαγγελματική δυσκολία και η οικονομική καταστροφή τον οδήγησαν στο ταξίδι της αυτογνωσίας με αποτέλεσμα σήμερα να είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους συγγραφείς βιβλίων αυτοβελτίωσης.
Ο Στέφανος Ξενάκης πέρα από τις εξομολογήσεις του μας κάνει δώρο και μια εποικοδομητική κουβέντα γύρω από την ευτυχία των ανθρώπων.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.