ΗΙωάννα Τούνη το απόγευμα της Παρασκευής, επέστρεψε, μετά από 21 ώρες αποχής, στα social media αποκαλύπτοντας πως αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας που την κράτησε μακριά από το Instagram.
Η Ιωάννα Τούνη έπαθε τροφική δηλητηρίαση, ενώ όπως τόνισε τώρα νιώθει καλύτερα και ήδη βρίσκεται στην επιχείρησή της.
«Λείπω 21 ώρες από τα Stories, οπότε αν αναρωτιέσαι αν ζω ή αν πέθανα… ζω. Η ιατρική γνωμάτευση που έβγαλα μόνη μου λέει ότι είχα φουλ κακό μάτι, μαζί με τροφική δηλητηρίαση. Ήμουν συνέχεια τουαλέτα, αλλά επανήλθα και είμαι καλά» ανέφερε στα Instagram Stories της.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς